RUS
Все разделы
Запорожье
В разделе

WORKLUX SP ZОO, ФЛП

Профиль компании
Представитель компании
Зиненко Анжелика Анатольевна
Зиненко Анжелика Анатольевназаместитель директора
Адрес компании
юридический
Ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE, nr 178, lok. --, miejsc. LUBIN, kod 59-300, poczta LUBIN, kraj POLSKA
фактический
Ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE, nr 178, lok. --, miejsc. LUBIN, kod 59-300, poczta LUBIN, kraj POLSKA
Регистрация:  7 января 2017
Индекс активности: F0.0
Жалоба
Добавить в избранные

Деятельность компании

Компания «WORKLUX SP ZОO» является международной рекрутинговой компанией. Мы предоставляем только официальное бесплатное трудоустройство и помогаем в подготовке необходимых документов. Предлагаем более 300 вакансий, список которых постоянно обновляется и пополняется, в Польше. Высокие заработные платы
Сотрудники нашей компании предоставят бесплатную консультацию, найдут подход к каждому клиенту и смогут предоставить квалифицированную помощь на каждом этапе сотрудничества.
Вакансии бесплатные. Работодатели проверенные и честные.

Компания образована в 2008 году, численность 10 чел.

Вакансии компании

Просмотреть все
Всего вакансий: 9
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
полная занятость, опыт работы от 1 года
Компанії потрібен Помічник завгоспа (технік) Здача в оренду офісних приміщень погодинно (завжди є електрика + опалення + вода). Умови роботи: - графік роботи: позмінно з 8.30 – 20.15; - повний або половина місяця; - робота в офісі в центрі міста Запоріжжя; - офіційне працевлаштування. Вимоги: - сердня технічна освіта; - тверезий спосіб життя. Обов'язки: - підтримання будівлі, приміщень, сантехнічних, вентеляційних і інших мереж в робочому стані, розстановка/перестановка меблів під умови орендаря і таке інше; - підготовка приміщень до оренди (відкриття залів, розстановка меблів (інколи), технічних приладів, вмикання/вимикання вентиляційних систем, систем освітлення будівлі, виконання дрібного ремонту (інколи), обслуговування підлого-мийних машин, інших механізмів тощо). Зарплатня 10000 гривень Якщо вас зацікавила ця вакансія - надішліть резюме або зателефонуйте
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
в Киеве, полная занятость, опыт работы от 1 года
Керівник відділу комунікацій Функціональні обов’язки: Розробка комунікаційної стратегії. Організація реалізації комунікаційної стратегії. Розвиток Бренду, відбудова бренду від інших. Побудова сталої комунікації: SMM, сайт, ЗМІ, розсилка. Розвиток сайту та комунікаційних інструментів. Розробка та запуск комунікаційних проектів та інструментів (телеграм, подкаст тощо). Підбір команди за своїм напрямком. Вимоги до кандидата: Робочий день з 9:00 до 18:00. Досвід побудови та розробки комунікаційних стратегій. Дуже важлива вмотивованість на гарний результат. Вільна англійська. Компетентність, амбітність, креативність. Зарплата: 35000 гривень. Надішліть резюме та телефонуйте на вайбер (телеграм, ватсап).
Фрезеровщик
  20 000 - 25 000 грн
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
в Мукачево, полная занятость, опыт работы от 1 года
Компанії потрібен Фрезерувальник Напрямок діяльності компанії – виробництво металлоконструкцій. Вимоги: з досвідом роботи фрезерувальником, довбєжником, з навичками роботи на зубодовбіжному та зубофрезерному верстатах, з умінням читати креслення. Умови роботи: робота у стабільній компанії на верстатах; офіційне працевлаштування; графік роботи: п'ятиденка з 8-00 до 17-00; компенсаційний пакет (житло). Кандидат може бути з любого регіону - готовий переїхати до міста Мукачево. Зарплатня: від 20 000 до 25 000 гривень. Телефонуйте на вайбер або телеграм.
Токар
  20 000 - 25 000 грн
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
в Мукачево, полная занятость, опыт работы от 1 года
Компанії потрібен Токар Напрямок діяльності компанії – виробництво металлоконструкцій. Вимоги: досвід роботи по професії. Умови роботи: робота у стабільній компанії (на верстатах ДІП-300, 500, 600, карусельний, балансувальний); офіційне працевлаштування; графік роботи: п'ятиденка з 8-00 до 17-00; компенсаційний пакет (житло для родни). Кандидат може бути з любого регіону - готовий переїхати до міста Мукачево. Зарплата: від 20 000 до 25 000 гривень (залежить від якості роботи). Пишіть або телефонуйте на вайбер (телеграм, ватсап).
Бухгалтер
  от 18 000 грн
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
в Мукачево, полная занятость, опыт работы от 1 года
Компанії потрібен Бухгалтер Напрямок діяльності компанії – виробництво металлоконструкцій. Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді; користувач 1С Бухгалтерія 8; наполегливість, порядність, чесність, відповідальність, старанність, уважність до деталей; вміння працювати з великим обсягом інформації та в режимі багатозадачності. Умови роботи: робота у стабільній компанії; офіційне працевлаштування; графік роботи: п'ятиденка з 8-00 до 17-00. Зарплата: 18000 гривень та вище. Скидайте резюме та телефонуйте на вайбер (телеграм, ватсап).
WORKLUX SP ZОO, ФЛП | Запорожье
в Мукачево, полная занятость, опыт работы от 1 года
Компанії потрібен Завідуючий коморою Напрямок діяльності компанії – виробництво металлоконструкцій. Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді; користувач 1С Бухгалтерія; наполегливість, порядність, чесність, відповідальність, старанність, уважність до деталей; вміння працювати з великим обсягом інформації та в режимі багатозадачності. Умови роботи: робота у стабільній компанії; офіційне працевлаштування; графік роботи: п'ятиденка з 8-00 до 17-00. Зарплатня: від 18 000 гривень. Скидайте резюме та телефонуйте на вайбер (телеграм, ватсап).
Все вакансии компании: 9
Написать сообщение
Свяжитесь с компанией
Зиненко Анжелика Анатольевна
Зиненко Анжелика Анатольевна
Заместитель директора
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
WORKLUX SP ZОO, ФЛП Зиненко Анжелика Анатольевна, Заместитель директора
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.